امدادرسانی به خودروها با اینترنت اشیا | این سیستم هوشمند خرابی و موقعیت خودرو را به ایستگاه پایه اعلام میکند
گروه استانهای خبرگزاری آنا- احسان عربی مفرد؛ مراسم رونمایی از سامانه ارتباطی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای انعقاد قرارداد همکاری با قرارگاه هوشمندسازی پلیس، تیر ۱۴۰۰ با حضور مسئولان دو نهاد دانشگاه آزاد اسلامی و نیروی انتظامی در واحد علوم و تحقیقات این دانشگاه برگزار و از ۱۰ پایاننامه برتر دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در حوزه هوشمندسازی پلیس تجلیل شد.
معاون دانشجویی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم اظهار کرد که برای آغاز این همکاری پایاننامهها در زمینه پلیس هوشمند در دانشگاه آزاد اسلامی شناسایی شدند و در این زمینه یک هزار و ۸۱۰ پایاننامه ارائه شد، ۲۰۴ پایاننامه مورد تأیید قرار گرفت و قرار شد که مسئولان این پایاننامهها در تیم تخصصی حضور داشته باشند تا در محیط تخصصی با مسئولان ارتباطات لازم را برقرار کنند.
بیشتر بخوانید:
کنترل بیماران کرونایی از راه دور
قرارداد همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی و پلیس امضا شد
همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با پلیس در قالب ۱۰ طرح هوشمندسازی
نگرش مسئولان به دانشگاهها تغییر کند
پایاننامه دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی گرگان در جمع ۱۰ پایاننامه برتر
فربد رزازی بیان کرد که در نهایت ۵۰ پایاننامهایی که از دی ۹۹ تا ۱۴۰۰ مورد دفاع قرار گرفت، جزء پایاننامههای انتخابی همکاری با پلیس هوشمند قرار گرفتند و در ادامه دانشجویان طرح نامه ارائه دادند و ۱۰ طرح برتر پلیس هوشمند انتخاب شد.
پایاننامه حسین عدلخواه سلجوقی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی نرمافزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان در دومین رویداد «پلیس هوشمند، پروژهها و فرصتهای پژوهشی فناورانه» بهعنوان یکی از ۱۰ پایاننامه برتر در طرح پایش پلیس هوشمند با عنوان «سیستم هوشمند اعلام خرابی و موقعیت خودرو به ایستگاه پایه با استفاده از اینترنت اشیا» از بین بیش از یکهزار و ۸۰۰ پایاننامه انتخاب شد.
پایاننامه عدلخواه سلجوقی به راهنمایی محمدتقی خیرآبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان و امین بزازی بهعنوان استاد مشاور تکمیل و بهطور همزمان در قالب گرنت طرح جوانه مورد حمایت پارک علم و فناوری گلستان، پارک علم و فناوری ICT و وزارت علوم و تحقیقات و فناوری قرار گرفته است.
عدلخواه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در تشریح چکیده پایاننامه خود با عنوان «سیستم هوشمند ارسال اعلام خرابی و موقعیت ماشین به ایستگاه پایه با استفاده از اینترنت اشیا» اظهار کرد: ظهور تکنولوژیهایی از قبیل ارتباطات بیسیم سریع و اینترنت اشیا منجر به پیدایش انقلاب صنعتی چهارم شده و تغییرات شگرفی در زندگی بشر به وجود آورده است.
تحول در سیستم حمل و نقل با هوشمندسازی خودروها و تجهیزات جادهای
دانشآموخته کارشناسی ارشد مهندسی نرمافزار دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان اضافه کرد: یکی از مهمترین بخشهای متأثر از انقلاب صنعتی چهارم، سیستم حمل و نقل است که با هوشمندسازی خودروها، تجهیزات جادهای و ارتباطات سریع و مطمئن بین آنها دچار تحول چشمگیری شده است بهطوریکه اکنون ماشین خودران هوشمند با تکیه بر این تکنولوژیها پا به عرصه زندگی بشر گذاشته است.
وی با بیان اینکه در کشور ایران نیز در زمینه هوشمندسازی خودروها، تجهیزات جادهای و ارتباطات سریع و مطمئن بین آنها فعالیتهای مختلفی صورت گرفته است، گفت: یکی از مشکلات عمده در بخش حمل و نقل، موضوع ردگیری و تعیین محل دقیق خودروهاست که میتواند در تصمیمگیریهای کلان و شناسایی ترافیک نقش تعیینکنندهای داشته باشد.
دارنده نشان پایاننامه برتر در طرح پایش پلیس هوشمند عنوان کرد: شناسایی عیوب خودرو در صورت خرابی و اعلام خرابی و نوع آن به مراکز مربوط میتواند در امدادرسانی نقش مهمی را ایفا کند از این رو در این پایاننامه، یک سیستم هوشمند شناسایی خرابی خودروهای تولید داخل طراحی و پیادهسازی شد که این سیستم علاوه بر امکان تعیین محل دقیق خودرو، امکان ارسال موقعیت و وضعیت خودرو را به ایستگاههای پایهای از قبیل پلیس، گروههای امداد، نمایندگیهای پشتیبان و خانواده را دارد.
یکی از مشکلات عمده در بخش حمل و نقل، موضوع ردگیری و تعیین محل دقیق خودروهاست که میتواند در تصمیمگیریهای کلان و شناسایی ترافیک نقش تعیینکنندهای داشته باشد.عدلخواه یادآور شد که برای این منظور، کیت سختافزاری و نرمافزاری طراحی و تهیه و در خودرو نصب خواهد شد تا علاوه بر دریافت اطلاعات از وضعیت و موقعیت خودرو، این اطلاعات را بهصورت دورهای از طریق اینترنت به ایستگاه پایه مورد نظر ارسال کند و نرمافزاری برای ایستگاه پایه طراحی شده تا اطلاعات را از خودروها دریافت کرده و در اختیار مدیران، تصمیمگیران و کسب و کارهای مرتبط قرار دهد.
به گزارش آنا، نشست رویداد تبادل فرصتها و طرحهای پژوهشی فناورانه پلیس هوشمند با حضور سردار احمد دولتخواه، دبیر قرارگاه هوشمندسازی پلیس و معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا، دکتر محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری، رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و سردار مهدی نژادنوری، معاون علوم، تحقیقات و فناوری ستاد کل نیروهای مسلح تیر ۱۴۰۰ در واحد علوم تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد.
در حاشیه این رویداد تفاهمنامه همکاری باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی و قرارگاه هوشمندسازی پلیس به امضای بابک نگاهداری، رئیس باشگاه و سردار احمد دولتخواه، معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی (فاوا ناجا) رسید. این تفاهمنامه در راستای هوشمندسازی پلیس و ایجاد زمینههای همکاری و همافزایی در پژوهشهای علمی و به منظور افزایش تعاملات علمی، پژوهشی و کاربردی و استفاده از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی و معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات نیروی انتظامی جمهوری اسلامی منعقد شده است.
هدف از انعقاد این تفاهم نامه، همکاری مشترک قرارگاه هوشمندسازی پلیس و باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تحقق اهداف و سیاستهای تحقیق، توسعه و پیادهسازی طرح هوشمندسازی پلیس است. نقش باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان دانشگاه آزاد اسلامی در این تفاهمنامه، تأمین نیازهای علمی، پژوهشی، مشاورهای و آموزشی برای افزایش توان عملیاتی قرارگاه هوشمندسازی پلیس است.
انتهای پیام/۴۰۶۲/پ
انتهای پیام/